keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Meidän hääbändi, BNC duo!

Viitataas jälleen vanhaan postaukseen. Mietiskelin silloin, että bändi vai ei bändiä ja tuskailin bändien keikkapalkkioiden kanssa. Kaikkien keikkapalkkiot olivat täysin perusteltuja, meille vain liian suuria. Meinasin jo olla tämänkin asian kanssa jonkinlaisen hermoromahduksen partaalla, koska halusin niin kovasti häihin bändin, mutta viimein löytyi ratkaisu joka miellytti sekä minun korviani että sulhon mielestä meidän lompakkoa...


Brand New Classics oli bändi jonka laulajan, Markus Hämäläisen ääneen ihastuin heti ensikuulemalta. Tuo ihastus voimistui vain, kun kävimme katsomassa BNC:tä Viking Gracella viime marraskuussa.

Todetkaa vaikka itse!

Sain niin paljon kehuja jälkeenpäin tästä valinnasta. Duo sopi lopulta meidän juhlapaikkaamme kuin nenä päähän. Rummut olisivat luultavasti tuoneet liikaa ääntä siihen kohtaa iltaa, kun ihmiset halusivat myös keskustella, vaihtaa kuulumisia ja tutustua toisiinsa. Tanssimaan pääsi ne jotka halusivat, mutta ne jotka keskittyivät mielummin jutusteluun, pystyivät siihen ongelmitta tai ilman, että joutuivat siirtymään toiseen tilaan. Kaikki kehuivat Markuksen ääntä ja minä myhäilin vain, että tiedän, tiedän... :)Suosittelen todellakin Brand New Classicia tai BNC Duoa! Toteuttivat haluamamme biisitoiveet, tekivät niistä omat HIENOT versionsa vielä. Aivan huikeaa.


4 kommenttia:

Minttunen kirjoitti...

Serkun häissä oli BNC ja tykästyin myös laulajaan ja koko joukon leppoisaan asenteeseen, kun ehdimme rupatella tovin ja toisenkin. Hyvä repertuaari, hyvä meininki, palkkio toki melko kova, niin kuin monella muullakin. Vakavasti olen harkinnut miekkosia, mutta taidetaan taipua lapsuuden soittokaverin poppooseen :)

Monika kirjoitti...

Mielestäni blogisi ansaitsee tunnustuksen!
Lue lisää http://www.jotainrocknrollia.com/2015/09/liebster-award.html

Maria - Purppurasade kirjoitti...

Ai että tuo teidän juhlapaikka on upea! Ja nuo valot, ah! :)

GDAX PHONE NUMBER kirjoitti...

Gdax withdrawal limit problem
Facing issues because of Gdax withdrawal limit? Do you want to increase it and thus finding the working platform? If it is so then you may us dialing our Gdax customer support number1800-665-6722 to come in touch with experienced professionals who know all kind of tricks to resolve the issues of any kind in no time. Therefore why to hesitate in calling our Gdax number when you need it actually? Call quickly and get rid of the problem at once. https://www.cryptophonesupport.com/wallet/gdax/

Lähetä kommentti