maanantai 22. syyskuuta 2014

Vain elämää, ei sen enempää...

Otsikosta huolimatta en aio turista viime perjantaina alkaneesta HUIKEASTA Vain elämää -sarjan uudesta tuotantokaudesta! Hei Vesa-Matti Loiri! <3 Meidän Vesku-koirahan on nimensä saanut Loirin mukaan. Mies on iso fani ja minä tykkään hurjasti myöskin. Brontosauruksen yö Toni Wirtasen vetämänä, vaaau!

No niin, en siis todellakaan aikonut edes sivuta aihetta, mutta niin tuli kuitenkin tehtyä. Otsikko tarkoittaa oikeasti sitä, että ei tässä sen kummempaa ole tapahtunut, eletty vain sitä normaalia arkea. Töissä, kotona, koirien treeneissä... Lillin kanssa ollaan ahkeroitu näyttelytreeneissä ja käytiin ensimmäisessä match showssa. Hienosti meni! Punainen nauha, sijoitusta ei tullut mutta tavoitteet täyttyivät: pennulla oli ihana, hauska päivä, se käyttäytyi 10+ arvoisesti, ei pelännyt muita koiria eikä tuomaria. Kaikki siis meni ihan nappiin. Tulevana lauantaina uudestaan!


Meidän likan syntymäpäiviä vietettiin tuossa viikko takaperin. Olipahan hauskat juhlat ja paljon vilinää, kun ensimmäistä kertaa oli myöskin kavereita synttäreitä juhlimassa. Kakkua väänsin kaksi päivää... Onneksi synttäreitäkin on vain kerran vuodessa!

Häiden suunnittelu on vähän jäässä. Ei siis muusta syystä kuin tämän normaalin kiireen vuoksi. Ja toisaalta eipä tässä ole kamalasti tehtävääkään... Kaikki on varattu, nyt on vain maksupuoli menossa. ;) Sormus täytyy vielä kultasepän kanssa suunnitella ja laittaa työn alle. Kutsut tehdä kaasojen kanssa loppuun. Sellaista kaikkea mukavaa pientä hommaa.

Onko jotain mistä haluaisitte lukea? Tuleviin häihin liittyvää tai jotain ihan muuta?

0 kommenttia:

Lähetä kommentti