keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Elossa

Olipahan vain tauti. Tai on vähän edelleen. Sairastin siis tuossa mononukleoosin ja siihen päälle vielä keuhkokuumeenkin. Kaksi ensimmäistä viikkoa meni ihan täysin sängyn pohjalla, muutama yö meidän terveyskeskuksen osastollakin tipassa koska ruoka ei vain maistunut. Kurkkukivulta sentään säästyin, tai se alkoi vasta tuossa joitakin päiviä sitten mutta pysyy ihan hallinnassa särkylääkkeellä. Kolmannella viikolla pystyin jo olemaan pystyssä pieniä hetkiä eli käytännössä voitelemaan itse leipäni ja hakemaan itse juotavaa. Nyt menossa neljäs viikko tätä sairastelua ja olo alkaa olla jo kohtalaisen normaali. Mitä nyt todella voipunut ja kunto on romahtanut ihan nollille (hei kiitos vain, elämäntapamuutos oli aika hyvällä mallilla ja nyt saa aloittaa taas nollasta).

Oikeastaan ainoa vaiva enää on unettomuus. Toista viikkoa mennyt nyt niin, että nukun 02.00 asti yhtäjaksoista unta ja sitten herään ja joko en nuku enää ollenkaan tai sitten torkahtelen hyvin lyhyissä pätkissä. Uni tulee uudestaan taas joskus aamulla 07.00 aikoihin ja siitä nukun niin pitkään kuin unta riittää. Ei kovin hyvä unirytmi ajatellen töihinpaluuta ensi viikolla... Olin jo itseasiassa palaamassa töihin tällä viikolla, mutta alkanut kurkkukipu ja tämä unettomuus sekä yleinen voipunut olotila pakotti pitämään vielä viikon "toipumislomaa". Täytyy pystyä toimimaan jo kohtalaisen normaalisti, ennen kuin töihin voi ajatella palaavansa... Parempi katsoa kuin katua, nyt ei olisi tarpeen saada mitään jälkitauteja.

Sairastaessa on ehtinyt kyllä miettiä näitä hääasioitakin vähän eteenpäin - heti sitten, kun olin enemmän hereillä kuin unessa. Laitoin tilaukseen aivan ihanan, "custom made" sukkanauhan ja heittosukkanauhan Etsystä. En laita kuvaa siitä tänne, jos mies vaikka eksyy lukemaan, mutta pakko näyttää teille muutamia aivan ihania sukkanauhoja.

Nähtävästi ainakin muualla maailmassa tapana on olla sekä se "säilytettävä" sukkanauha että heittosukkanauha ja että heittosukkanauha on sitä varsinaista sukkanauhaa hieman vaatimattomampi. Tykkään ideasta, haluan pitää sukkanauhan muistona ja silti mies voisi heittää toisen. Itse tosin tilasin keskenään samanlaiset eli myös heittosukkanauha on aika koristeellinen.

Tilasin myös aliexpress.comin kautta tanssitilan kattoon ripusteltavia paperisia pyöreitä ns. "lampunvarjostimia" ja niiden sisälle laitettavat ledit. Saa nähdä riittääkö yksi ledi per varjostin tuomaan tarpeeksi valaistusta vai pitääkö ledejä tilata lisää, jotta saa laittaa useamman. Maltan tuskin odottaa, että pääsen kokeilemaan!

Kuvat pinterestistä.
6 kommenttia:

Janina kirjoitti...

Nuo paperivarjostimet valoilla on vähintäänkin yhtä upean näköisiä kuin kuvissa ihan oikeastikin. Sukkanauhainspiksetkin on kauniita :)

Minttunen kirjoitti...

Onneksi alkaa elämä voittaa sinulla.

Ihania ovat kyllä nuo paperivarjostimet! Jos meidän häät olisivat pimeämpään vuodenaikaan, hinkuisin noita ehdottomasti ja paljon :) Tai no, voihan heinäkuun alussakin olla säkkipimeää jos vaikka ukkostaa koko illan :D

Olen himoinnut useampaa upeaa sukkanauhaa etsyn aarreaitasta, mutta olen jäänyt miettimään, että minkä verran kertyy nauhalle painoa, jos on kangaskukkaa ja jotain koristetta. Että valuuko sitten ikävästi koko ajan ja löytyy nilkan ympäriltä viimeistään tanssiessa. Kunhan saat omasi, raportoi jooko!

Emmi kirjoitti...

Toivotaan että paperivalaisimet näyttää meillä yhtä hyvältä kuin ajatuksissa omassa päässäni, meillä häät kesäkuussa mutta juhlatila on aika hämärä ja halutessaan sen saa loppuillaksi ihan pimeäksi :) Ikkunoita kun ei tanssitilassa ole, vain isot päätyovet joista saa valoa tilaan. Mutta mä tykkään hämärästä ;)

Ehdottomasi raportoin sukkanauhasta kunhan sen hyppysiini saan!

Talvirinsessa kirjoitti...

Voi, toivotaan paranemista! Minäkin olen miettinyt tuota sukkanauhasysteemin ostoa Etsystä, siellä on iso valikoima hienoja!

nanna kirjoitti...

Ihania nuo sukkanauhat! :) Nyt vähän harmittaa, kun sovittiin jo, ettei meidän häihin niitä hankita..

Anonyymi kirjoitti...

Tilasin sukkanauhan myös etsystä. Koristeelliset on ja painavat. Varmasti löytyy nilkasta jos koko ajan pitää. Meinasinkin laittaa heittonauhan juuri ennen heittoa ja toisen vasta hääyön viettopaikalla. Terv. Morsian Kotkasta

Lähetä kommentti