sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Hääkakun koriste

Meillehän ei ole tulossa perinteistä kermakakkua eikä edes nykyään suosiossa olevaa fantasiakakkua kreemi- ja sokerimassatäytteineen, vaan meille on tulossa raikas, kirpeä ja kevyt juustokakku - tai oikeastaan useampi.Alunperin pitopalvelun kanssa sovimme mauksi mansikan, mutta olenkin alkanut nyt kääntyä jonkun kirpeämmän ja ei niin perinteisen maun kannalle, esimerkiksi lime tai nykyinen suosikkini tyrni. Tai miksei sitten eri makuisia, jos pitopalvelulle se sopii? Tästä täytyy vielä hieman keskustella. Mies kun ei kakuista juurikaan välitä eikä muutenkaan mistään makeasta, on hänelle aikalailla "se ja sama" minkä makuinen kakku meille tulee. Sen kyllä tiedän, että hän pitäisi kirpeämmästä versiosta hieman enemmän ja tyrni olisi varmaan meille molemmille ehkä se kaikista mieluisin.

Mutta vaikka ei perinteistä kakkua tulekaan niin kakunkoriste tulee varmasti! Ei kuitenkaan hääparia, ei sovi meidän eikä häiden tyyliin ollenkaan. Tässä jotain ideoita mitä Etsystä olen bongaillut...

Vähän englanninkielisiä tekstejä mietiskelen, itse tykkäisin mutta sulho on kyllä niin perisuomalainen ja haluaa mm. suomenkielisen häätanssin sun muuta joten en usko, että päädymme englanninkieliseen kakunkoristeeseenkaan... Tuo alimmainen olisi näin kalastavan sulhasen kanssa aika hauska. ;)

6 kommenttia:

Janina kirjoitti...

Juustokakut on ihan parhaita ja tyrni kuulostaa mielenkiintoiselta. Hauskaa, että kakunkoristeissakin nykyään hassutellaan ja nähdään vähän muutakin kuin niitä perinteisiä :)

Emmi kirjoitti...

Juustokakut on mun lemppareita nykyään, ei myöskään tuo makea jotenkin itselle enää niin maistu ja toisaalta kesähäissä on mukava tarjota (ja syödä) jotain raikasta. :)

Honeybun Lecter kirjoitti...

Nuo ylimmän kuvan sydänpuut ovat sieviä ja erilaisia :)

Maria - Purppurasade kirjoitti...

Omnomnomnom, juustokakkua! :P Meilläkin sulho kalastaa, joten alimmainen koriste ois siinä mielessä osuva :)

Emmi kirjoitti...

Vähän luulen, että päädytään tuohon alimpaan. Sydänpuut on kauniit ja oma suosikkini, mutta mies tykkäsi tuosta alemmasta (kalastaa kovasti) ja ehkä täytyy hänenkin antaa sanansa sanoa johonkin ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hei. Mistä tuollaisen kakunkoristeen saa, jossa miehellä on kädessä virveli?

Lähetä kommentti