sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Joulu jo kolkuttelee ovella

Ja minä olen unohtanut blogini. No en toki unohtanut, mutta ei ole ollut inspiraatiota kirjoitella. Töihin paluun jälkeen keskittyminen on kyllä mennyt aika täysillä työhön, samoin kuin kaikki ne vähäiset voimat mitä sen pitkän sairastamisen jälkeen on jäljellä. Hemoglobiini laski lopulta alle sataan ja aika hyvin on olossa huomannut, ei ole oikein mitään jaksanut tehdä... Mutta pikku hiljaa taas normaalin ja rautatankkausta vaan!

Lupasin kertoa miltä Etsystä tilatut sukkanauhat vaikuttivat ja täytyy sanoa, että aivan ihanat ja kauniit ovat ja vaikuttavat kyllä tarpeeksi napakoilta pysyäkseen hyvin. :) Eivätkä koristeet ole kovinkaan isot, sukkanauhat ovat hyvin kevyen tuntuiset. Voin suositella Etsystä ainakin myyjää "HenrietteRenee".Kaasojen kanssa ollaan kovasti suunniteltu ja mietitty. Päätin kysyä nykyistä, uutta luottokampaajaani tekemään meille kampaukset paikan päälle ja käytyäni hänen meikkimallinaan totesin, että saa sitten meikatakin minut. Onneksi tämä kävi hänelle! Nyt vain pähkäilemme, kuinka hän ehtii tekemään kampaukset ja meikkaamaan kolme ihmistä (minä ja kaasot), täytyykö olla joku kaveriksi tekemään... Mutta ihanaa, että saadaan valmistautua rauhassa ilman, että tarvitsee varsinaisesti lähteä minnekään.

Oikestaan juuri tuosta syystä päätimme, että otamme hotellista sviitin meille kolmelle eli minulle ja kaasoille häitä edeltäväksi yöksi. Saamme siellä viettää iltaa, nukkua ja laittautua aamulla ihan rauhassa. Mies ja bestman tai bestmanit majoittautuvat häitä edeltäväksi yöksi juhlapaikalle, jossa varmasti lämpiää sauna ja palju. Me karkaamme sitten hääpäivänä juhlien jälkeen miehen kanssa sviittiin ja kaasot jäävät juhlapaikalle miestensä kera. Hyvin alkaa suunnitelmat muotoutumaan!

Varjostimet ja ledivalotkin tulivat Kiinasta ja vieraslahjat laitoin tilaukseen. Tänä iltana ajattelin kokeilla, riittääkö yksi ledvalo per varjostin vai täytyykö valoja tilata lisää. Ne olivat aika isot, suuremmat mitä ajattelin joten uskon kyllä, että yksi per varjostin riittää hienosti.

Olisipa jo ensi kesä! <3

0 kommenttia:

Lähetä kommentti