torstai 29. toukokuuta 2014

I loved you for a thousand years

Pienen harkinnan jälkeen ajattelin julkistaa tämän blogin. Aikaisemmat tekstit on piilotettu mutta joskus myöhemmin ne saatan julkaista, siis sitten kun nämä tsembalot on saatu ohitse! Siellä kun on näkyvissä puku ja muuta sellaista jota en halua ihan kaikille silmille vielä paljastaa... ;)

Kosinnasta on nyt vähän päälle vuosi ja häihin on samaten hieman reilu vuosi. Tarkalleen ottaen vuosi, viikko ja 1 päivä! The day on siis 6.6.2015. Kosinnan jälkeen iski suunnitteluhulluus ja piti jo jossain kohtaa takoa itselleen järkeä päähän, että kaikkea ei voi saada valmiiksi kahta vuotta ennen häitä. Kyllä se alkuinnostus lopulta laantuikin, mutta nyt kun on päässyt jo oikeasti varailemaan ja tekemään hankintoja, on into palannut.

Mieskin on jopa vähän alkanut osoittamaan kiinnostuksen merkkejä häitä kohtaan... Näkyy ainakin vieraslistassa, mitenhän saataisiin vierasmäärä tasattua, reilusti yli puolet vieraslistasta on miehen puolen vieraita. Miehelle olen antanut kaikkea sellaista pientä tehtävää, kuten hääauton hankinta ja kyllä on kaikenlaisia hirvityksiä ja kyllä niitä hienojakin kaaroja tullut näytille. Olen yrittänyt kaikkeni, että hymyilisin ja nyökkäilisin vain kaikille romukasoillekin ja ajattelisin, että se on vain hetki meidän häistä, ja että miehenkin täytyy saada sanoa sanansa ja tehdä päätöksiä.

Tokihan me yhdessä pyrimme päättämään ihan kaikesta. Juhlapaikka on IHANA ja se on todellakin meidän molempien mieleen. Kuvat lainattu Tervahovin sivuilta ja täytyypä sanoa että eivät kyllä anna paikalle oikeutta, se on todella kaunis ja juuri meidänlaisemme... :)!

Tervahovissa on myös iso ja hieno saunakabinetti jonka olemme varanneet. Siellä on mukava viettää vaikka perjantaina iltaa, kun käymme koristelemassa paikan ystäviemme kanssa. Saunakabinetin terassilta löytyvään kylpytynnyriin on mukava pulahtaa lämpimänä kesäpäivänä - toivottavasti sitä lämmintä sitten myös riittää! Kesälle 2015 saimme muuten sen VIIMEISEN vapaan viikonlopun kesäkuu-elokuu -akselilta. Toukokuulla ja syyskuulla kuulemma on vielä vapaana. Kävipä tuuri! Emme saaneet sitä viikonloppua jonka olisimme halunneet, mutta ihastuimme paikkaan niin ettei se lopulta haitannut.

Tervahovin vierestä löytyvälle Tervakallion camping-alueelle voi osa vieraista sitten majoittua. Varaan sieltä vielä piakkoin kaikki varattavissa olevat mökit jotta niitä voi sitten majoitusta kaipaaville tarjota. Me taidamme miehen kanssa suunnata Vammalan seurahuoneen hotellin sviittiin...

Puvun kävin ostamassa eilen! Se jäi vielä lyhennettäväksi. Maggie Sotteron sain kuten halusinkin ja puoleen hintaan. Puku on täydellinen! Hain ihan erilaista, mutta Leimulinella osattiin antaa minulle sovitettavaksi loppujen lopuksi paljon parempi puku kuin mitä olin ajatuksissani nähnyt. Se on maalaisromanttinen, joten sopii meidän häidemme teemaankin!

Teemasta puheen ollen, vuoden ajan suunnittelin väriteeman olevan turkoosi, mutta nyt juhlapaikan löydyttyä teema vaihtuu maalaisromanttiseksi. Ruskeaa, beigeä, metsänvihreää, tummanpunaista, valkoista... Muutama ihana inspiskuva alle.

Seuraavaksi varaamme kirkon. Sunnuntaina käymme vielä vilkaisemassa yhtä ehdokasta. Tässä on hieman eriäviä mielipiteitä miehen kanssa ja olen kyllä sanonut, että voin antaa periksi kirkon suhteen, mutta se vaatii sitten vähän rahallista panostusta koska miehen haluama kirkko on pimeä (ei valaistusta, ei sähköjä eli patterilliset ledivalot tai kynttilöitä paljon), siellä ei ole urkuja eikä pianoa (piano täytyisi saada siis paikalle ja joku myös se paikalla virittämään, koska pianon siirtämisessä vire usein katoaa) ja kirkko on yksinkertaisesti kauniista ulkokuoresta huolimatta aika karun näköinen sisältä joten se täytyisi ehdottomasti saada jotenkin hieman juhlavammaksi... Rahaa palaa! Olisi helpompi ja edullisempi tulla vihityksi kirkossa joka jo itsessään olisi juhlava ja kaunis... Noh, kyllä me tämänkin selvitämme. ;)

1 kommenttia:

Susanna kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

Lähetä kommentti