sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Mitä tehdä vanhoista ikkunoista?

Pyysin jo jonkin aikaa sitten kaasojani pitämään silmänsä auki vastaan kävelevien vanhojen ikkunoiden varalta. No yksikään ikkuna ei toki kävellyt yhtään mihinkään, mutta toinen kaasoistani sellaisen kuitenkin löysi ja sai halpaan hintaan ostettua. Joo, ihan oikeasti, vanhoista ikkunoistakin joutuu maksamaan ja itse asiassa jopa aika kovia summia!

Mutta mitä näistä ikkunoista voisi tehdä?

Istumajärjestys! Tämä on ollut alunperin oma ajatukseni ikkunoiden käyttötarkoitukseksi. Tarvitsisi olla ikkuna, jossa on useampi ruutu, jotta saisi järkevästi pöydittäin kirjoiteltua istumajärjestykset...


Tai entä jos kertoisi vieraille hääparin tarinan, kaikki eivät sitä kuitenkaan välttämättä tiedä? Joko sanoin tai kuvin.Ikkunaan voisi kirjoittaa myös päivän ohjelmarungon tai vaikka menun!


Onko Save the Date -kortit lähettämättä? Me hoidettiin nämä jo pois alta, mutta onpa kaunis idea tässä kuvassa! Ehdottomasti olisi mennyt käyttöön, jos en olisi hätäillyt näiden std-korttien lähettämisen kanssa.


Ikkunat ovat myös ylipäätään kauniita vanhoine karmeineen. Valoja vielä ympärille niin se on siinä?


 Noh, saa nähdä mitä tuolle yhdelle pienelle ikkunalle keksin ja löydänkö jostain isomman, "moniruutuisen" version jotta saadaan istumajärjestys kirjoiteltua sille.

Pakko vielä liittää tähän yksi kuva, jossa ei pääosassa ole vanhat ikkunat vaan vanhat ovet! Haluaisin meille photoboothin, eri asia onko se mahdollista lähinnä tilankäytön kannalta (ei voi luottaa siihenkään, että vettä ei varmasti sada...) mutta tälläiset ovet olisivat ihanat photoboothin taustalle! Käyttöön! :)


6 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Noi on niin kivan näkösiä :) Meille on tulossa myös samanlaisia vanhoja ikkunoita. Oon kaavaillut niitä juurikin istumajärjestyksen ja ohjelman ja muun tekemiseen. Vielä en oo yhtään löytänyt, mutta onneksi on vielä aikaa etsiä :)

Marjo kirjoitti...

Vanhat ikkunat on niin kauniita koristelussa, ja mikä parasta niitä voi hyödyntää häiden jälkeen myös sisustuselementtinä kotona! :) Meillä sattui niin mukavasti, että vanhemmillani oli ikkunaremontti häidemme alla. Hieman innostuttiin, ja meillä olikin sitten istumajärjestysikkuna, Instagram-ikkuna sekä monogrammi-ikkuna. Täältä voit kurkata niitä http://elamanipaivamedarinsp.blogspot.fi/2014/09/haatarina-koristelu-osa-2-valoseina.html

Sari Kotokunnaalta kirjoitti...

Oi nämä kaikki kuvissa näkyvät ideat ovat ihania. Jos jotain tekisin meidän häissämme toisin, se olisi meidän tarinamme esitteleminen jotenkin kuvallisessa tai tarinallisessa muodossa. Ikkunanpokissa se onnistuisi söpösti. :)

Emmi kirjoitti...

Meille on ehdottomasti tulossa ikkunoita jollakin tavalla mukaan, ainakin tuo istumajärjestys tulee ja mahdollisesti jotain muuta... :)

Minttunen kirjoitti...

Voi että, pitäisiköhän lähteä kiertämään kaikki mahdolliset paikat vanhojen ruutuikkunoiden toivossa..? Sopisivat häihimme kuin nenä päähän ja aikaakin etsinnälle olisi lähes kaksi vuotta. Tuo Sarin ajatus parin kuvien esiin laittamisesta ikkunanpokiin voisi olla varsin kiva!

Maria - Purppurasade kirjoitti...

Pyysin kaasoani laittamaan jemmaan heiltä remontista yli jääneet vanhat ikkunat ja bongasin myös vanhempieni autotallista sellaisia. Sitten pitäisi vielä keksiä, mitä niillä kaikilla tekee häissä vai tekeekö mitään :D Tsemppiä metsästykseen! Toivottavasti sopiva moniruutuinen eksyy tiellesi :)

Lähetä kommentti