torstai 31. heinäkuuta 2014

Meidän juhlapaikkamme, Tervahovi

Pakko kertoa nyt vähän lisää tästä aivan ihanasta juhlapaikastamme. Suosittelen tätä paikkaa kyllä aivan jokaiselle Pirkanmaalaiselle morsiamelle, jos matka ei käy esteeksi. Meiltä Sastamalaan ajelee noin 45min eli ei ihan nurkan takana ole meilläkään, mutta näin meidän näköistä paikkaa emme löytäneet lähempääkään.

Kuvien (c) Tervahovi tai kaasoni Jenni.Tervahovi sijaitsee aivan Sastamalan keskustan tuntumassa, Rautaveden rannalla. Juhlatila on kahdessa kerroksessa ja sisätiloihin mahtuu yhteensä n. 200 henkilöä - alakertaan noin 100 henkeä ja sama yläkertaan. Lisäksi löytyy iso katettu rantaterassi jonne mahtuu lisäksi n. 40 henkilöä. Paikalla on vuokrattavana myös saunakabinetti jonne on suora pääsy juhlatilasta. Saunakabinetin terassille mahtuu noin 25 henkeä ja sieltä löytyy myöskin kylpytynnyri joka on myös vuokrattavissa. ;) Kiva ajanviettopaikka lähipiirin kanssa esimerkiksi juhlia edeltävänä iltana, kun käydään koristelemassa juhlapaikka! Saunakabinettiin mahtuu myös neljä henkilöä majoittumaan ja kuvista poiketen siellä on nykyään myös pieni kahden hengen makuuhuone! Eli kaksi henkilöä mahtuu makuuhuoneeseen ja kaksi levitettävälle vuodesohvalle. Kaasojen kanssa jo puhuimme, että he taitavat miestensä kanssa jäädä kabinetille yöksi. Ovat sitten heti aamusta "pelipaikalla"... :)


Koko Tervahovin eli juhlatilan+saunakabinetin todellakin saa vuokralle koko viikonlopuksi eli pe-su hintaan 1100e. Lisäksi kylpytynnyristä joutuu pulittamaan 100e, mutta tynnyri on heti valmiina käyttöön eli ei kun pulahtamaan - mutta katsokaa, että sulho ja bestmankin malttaa avustaa ensin koristeluissa, heh! Perjantaina paikkaa pääsee koristelemaan klo 12 ja sunnuntaina paikka pitäisi olla siivottuna klo 16. Tosin, joustavalta vaikuttivat nämäkin kellonajat eli kaikki on sovittavissa...


Joustavaa on myös ollut kaikilla muulla tavoin toiminta Tervahovin omistajan kanssa. Olemme saaneet käydä katsomassa paikkaa jo kaksi kertaa sen ensimmäisen visiitin jälkeen ja aiomme vielä pari kertaa käydä tarkistelemassa koristeiden ja esim. dj-pöydän paikkaa.

Tervahovin vieressä on muuten Tervakallion leirintäalue! Varasimme heti 7kpl mökkejä vieraitamme varten ja näistähän ei maksua mene vielä ollenkaan vaan kuukautta ennen häitä pitäisi sitten ilmoitella montako mökeistä todellisuudessa otamme. Todella kätevää ja ihanaa ajatellen kauempaa tulevia vieraita. Saamme sitten isommalla sakilla jäädä viettämään viikonloppua. Me tosin karkaamme mieheni kanssa hotelliin yöpymään, jotta saamme varmistettua hyvät yöunet ja rauhallisen aamun...

Täytyy kyllä todeta, että kuvat eivät anna Tervahoville oikeutta! Paikka on todella kaunis livenä. Tunnelmallinen, intiimi, paljon tilavampi mitä kuvat antavat ymmärtää. Kuvissa alakerta näyttää pimeältä, todellisuudessa järveltä tulee kauniisti valoa sisätiloihin ja etenkin jos kelit sallivat, että isot ovet terassille avataan niin valosta ei ole todellakaan puutetta.


Me jopa harkitsimme, että järjestäisimme vihkitilaisuuden Tervahovilla rannassa, mutta löysimmekin ihanan kirkon ja luovuimme tästä suunnitelmasta... :) Kirkosta lisää myöhemmin.

Onko Tervahovi kenellekään tuttu, onko blogiin eksynyt joku joka on Tervahovissa juhlinut tai kenties harkitsee sen juhlapaikaksi varaavansa?

10 kommenttia:

Talvirinsessa kirjoitti...

On kyllä kaunis juhlapaikka! Vesi tuo aina mukavaa tunnelmaa :)

Emmi kirjoitti...

Niin tuo! Toivotaan auringon paistetta! :)

Anonyymi kirjoitti...

Vaikuttaa aivan ihanalta paikalta! Nyt ihan hieman jopa "harmittaa" etten tuota bongannut alkuunkaan kun hääpaikkoja katsastettiin. Itse menen naimisiin 13.6 ja häijäässä juhlitaan. Tampereen paikat olivat niin tyyriitä ja pieniä kun meillekin tulee juhlijoita kauempaa niin tärkeä kriteeri oli tuo majoitus.
Nyt vasta löysin blogisi, hauska seurailla miten muilla morsiammilla homma etenee ja vielä kun näin lähekkäin on vihkiminen :D

-Sofia-

Emmi kirjoitti...

Sofia mä en edes muista miten löysin tuon paikan, mutta olen niin onnellinen että löysin! Käytiin kyllä katsomassa paria paikkaa Tampereella, mutta tuo viehätti maalaisuudellaan... :)

Anonyymi kirjoitti...

Mä oon kanssa rakastunut tähän paikkaan, mutta tuo matka harmittaa... Mies tahtoo vihkimisen rippikirkossaan Tampereella, joten vähän turhan pitkä matka tulisi juhlapaikalle :( Oikein sattuu ajatus, että unelmapaikka pitää vaihtaa johonkin kompromissiin. No, mutta. Etsintä jatkuu!

Pahoitteluni anonyyminä kommentointi, täällä hääsuunnittelut pidetään toistaiseksi salassa ;)

Anonyymi kirjoitti...

Moikka! ystäväni häät vietettiin juurikin tervahovissa viime vuonna ja itse toimitin kaason virkaa kyseisissä pirskeissä. Tuo toinen kuva on juurikin näistä häistä ja olin itse mukana virittelemässä tuota pirun tähtitaivas/kangas viritelmää josta loppujen lopuksi tuli aivan älyttömän kaunis kokonaisuus kun ilta vähän hämärtyi! Paikkana tervahovi oli aivan ihana ja suuri ettei väenpaljouteen tukehtunut kun porukka alkoi vähän vaeltelemaan illan mittaan. En teidä onko teille tulossa mitään "hääleikkejä" mutta ne suosittelen tekemään yläkerrassa jossa on vähän enemmän lattiatilaa. KAbinetti toimi meillä aamulla naisten laittautumispaikkana ja päivällä ensin lasten leikkinurkkana/elokuvateatterina ja sitten kun suomen lätkä peli alkoi niin kisastudiona ja vielä myöhään euroviisu studiona kun katselimme finaalia :D Oikein mukavia häitä, ette varmasti tule tervahoviin pettymään ja sopii teemaanne aivan älyttömän hyvin! Kysy toki jos nousee jotain vielä mieleen seuraan blogiasi koska olen myös 2015 morsian! :)

Susanna kirjoitti...

Ihanaa, että bongasin blogisi! Meillä häät vietetään myös Tervahovissa, mutta vasta vuotta myöhemmin. Aivan mahtava paikka <3 Jään mielenkiinnolla seuraamaan blogiasi :)

Emmi kirjoitti...

Ihanaa kun löytyy muitakin Tervahovin morsiamia! Olen aivan rakastunut paikkaan, siitä tulee ihana koristelujen jälkeen - onhan se aivan ihana jo nyt ilman niitä <3

Hanna kirjoitti...

Hääkakkuja olen sinne kuljettanut jokusia, kaunis paikka ja todella siistiä.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana blogi!:) Itse olen morsian vuosimallia 2019, Tervahovin vahva ehdokas juhlapaikaksi. Mahtuuko alakertaan n.110-120henkeä vai tuleeko liian ahdas?:/ vierastan myös kaksikerroksista tilaa, miten saitte tilan toimimaan ohjelmanumeroiden yms suhteen? :)

Lähetä kommentti