tiistai 16. kesäkuuta 2015

Me mentiin naimisiin!

Noh, me mentiin naimisiin jo pari viikkoa sitten... :)

Jotenkin tuntuu, että on pitänyt päästä "nollaamaan" ajatukset häiden jälkeen ennen kuin niistä kirjoittaa. Päivä oli aivan ihana, täydellinen, siihen on mukava ajatuksissaan palata, mutta niin niin haikea...

Lisäksi on ollut aika todella kortilla. Ja oikeastaan sen ajan mitä olisin voinut koneella istua kirjoittamassa häistä ja avioliitosta, olen nauttinut siitä avioliitosta mieheni kanssa! Täytyy sanoa, että jos pelottelupuheet sanovat, että naimisiinmenon jälkeen onkin sitten alamäkeä, niin meillä on ollut kyllä aika nousujohteista! Ihanaa ollut tämä "kuherruskuukausi" tähän asti. :)

Matkalle me emme lähde vielä, vasta sitten syksymmällä. Mutta näistä tuonnempana!

Palaan varmaan tarkemmin juhannuksen aikoihin, mies lähtee Lappiin (vitsailee, että hän lähtee häämatkalle, heh!) ja itse suuntaan tytön ja koiran kanssa vanhemmilleni viettämään leppoisaa pitkää viikonloppua. Ehkä silloin olisi siis aikaa koneellekin hetkeksi istahtaa! Hääpäivästä kertominen ansaitsee aikaa.

4 kommenttia:

Monika kirjoitti...

Onnea tuoreelle avioparille!
Toivottavasti näemme kuvia myöhemmin teidän taatusti upeista häistä!

Milou / Häähullun haaveiluja kirjoitti...

Oi, upea pari! Paljon onnea! :)

Sape kirjoitti...

Wou, mikä palasten loksahtelu tapahtui juuri päässäni! Oon lukenu blogiasi ennenkin, mutta nyt vasta tajusin että olet se joka osti ne mun käyttämättä jääneet photo propsit, sekä myös se jonka tanssivideota ihailin facen hääryhmässä sekä myös se jolla oli samantapainen ihana kattoparruinen juhlapaikka valokoristeineen kuin meillä! :)

Katriina kirjoitti...

Huuuuurjasti Onnea tuoreelle avioparille ! :)

Lähetä kommentti