maanantai 28. heinäkuuta 2014

Pieniä hankintoja ja pitopalvelun kanssa palaveeraamista

Hyvin pieniä hankintoja kylläkin. Toisen kaasoni kanssa kävimme Sinellissä hakemassa kutsukorttia varten sellaiset "testimateriaalit". Näistä luultavasti tulee meidän kutsumme koostumaan, mutta ei siitä sen enempää ennen kuin ne ovat valmiit ja lähetetty... ;)


Joku elokuun ilta istumme alas kutsuja taittelemaan. Aikamoinen työ näissä on, taittelin yhden tavallisen A4-paperin siihen malliin mihin kutsut haluan ja on siinä mittaamista, merkkaamista, taittelemista ja leikkelemistä... Huh! Onneksi meitä on neljä tekeväistä naista (minä, kaksi kaasoani ja ihanasti kaikessa mukana oleva äitini). Ei muuta kuin viinipullo auki ja kutsukorttien tekoon!

Kävimme myös eilen palaveeraamassa pitopalvelun kanssa. Vähän tuli muutoksia menuun ja nyt se on aivan loistava. Täytyy kyllä kehua Vammalan seurahuoneen pitopalvelua, keittiömestari oli aivan ihanan rento ja pitopalvelu pystyi myös joustamaan tietyissä asioissa ilman mitään ongelmaa. Ei ole huolta tämän suhteen nyt, antaa hääpäivän tulla vain. Meidän menussa tulee olemaan useampaa erilaista kalaa, lihaa ja salaatteja. Lisukkeitakin on jos jonkinmoisia. Ruuan tai sen laajan valikoiman määrään nähden hinta on todella paljon edullisempi kuin mitä esim. Tampereelta olisi saanut.

Pikku hiljaa pikku hiljaa... Valokuvaajakin on nyt varailtu. Taitaa olla edessä enää ankara SÄÄSTÄMINEN! Se onkin se vaikein osuus...

4 kommenttia:

Talvirinsessa kirjoitti...

Meillä vähän sama meininki, vielä pitäisi ryhtyä sanoista tekoihin ja alkaa säästämään. Milloin menette naimisiin?

Emmi kirjoitti...

Heippa Talvirinsessa! Me juhlimme häitä 6.6.2015. Jonkin verran on jo säästöön saatu, mutta vielä aivan liian vähän! Tosin olemme jo kaikenlaisia varausmaksuja maksaneet jotka nekin verottavat niitä rahoja mitkä muuten menisivät säästöön... :)

Maria - Purppurasade kirjoitti...

Oi että, tulipa nyt sellainen olo, että haluan äkkiä järkätä kaasojen kanssa askarteluillan! Joitakin vuosia sitten kaasoillessani ne oli ihan parhaita; vähän (tai vähän enemmän ;)) viiniä, häähöpötystä, askartelua... Ai että! <3

Emmi kirjoitti...

Me pyrimme järjestämään tälläisen kuukausittain, vähän on nyt työt haitanneet hauskanpitoa mutta jospa loppuvuosi taas ja etenkin vuodenvaihteen jälkeen! :)

Lähetä kommentti