lauantai 28. maaliskuuta 2015

Päivitystä ja palavereita

Kyllä ne häät vain lähestyvät, todella jännittävää ajatella että pian on yli vuosi suunniteltu ja odotettu tuota kesäkuista päivää! Stressiltä ei ole vältytty, kun raha-asiat menivät vähän perseelleen tässä minun vaihtaessani työpaikkaa ja miehen aloittaessa yrittämisen. Noh, ei voi muuta kuin ajatella, että kyllä tästä suostakin jotenkin rämmitään. Kaikki ylimääräinen on karsittu pois, ei mitään viikonloppureissuja tai shoppailua (muuta kuin hääasioihin liittyen) joten eiköhän se tästä. Onneksi kaikki maksut eivät tule päällekkäin vaan hieman ripotellen pystyy niitä makselemaan. Isot kulut on kuitenkin vielä edessä, esimerkiksi juhlapaikan vuokra...

Täytyy silti sanoa, että vaikka palkka nyt hieman laski niin en kadu ollenkaan. Töissä on ollut todella mukavaa vaikkakin rankkaa, nyt tosin fyysisesti, kun kotihoidossa oli enemmän se henkinen puoli koetuksella. Tämäkin asia onneksi korjaantuu ajan kanssa, kun lihakset alkavat tottua hommaan.

Danny 4v valmistautuu oripäiville ja on päässyt nyt työn makuun. :)
Siitä puheen ollen, tulin tuossa katsoneeksi itseäni peilistä ja oli pakko ottaa mittanauha käteen. Viime syksystä on vyötäröltä lähtenyt 5cm, reisistä 3-5cm ja lantiolta 1cm. Enkä ole todellakaan ollut enää millään kovalla dieetillä, liikkunut vain enemmän kuin aikaisemmin. Lantion alueelta ei sentit meinaa karista joten kai tässä tarvitsee alkaa vielä kyykkäämään, se kun alunperinkin oli se ongelmakohta. Reisistä on tosiaan toisesta lähtenyt 3cm ja toisesta 5cm... Kahden sentin ero on aika iso, täytyy siis tuota heikompaa reittä yrittää työstää myös jotenkin.

Lillikin on päässyt töihin mukaan. Aika rankkaa oli. ;)
Perjantaina palaveerattiin meidän häätiimin kanssa! Oli ihan mukavaa istahtaa saman pöydän ääreen ja käydä asioita läpi. Olin tehnyt meidän häistä hienon powerpoint-esityksen ja kaikki käytiin kyllä läpi bingoista bändiin ja menusta huiskutuskeppeihin... Bestmanitkin lähtivät hienosti mukaan juttuun alun "Äh saako mennä vielä tupakalle/vessaan..." -nutinan jälkeen. Noh, minuahan siinä vain koitettiin kiusata, mutta ei tämä bridezilla noin vähästä lähde mukaan juttuun. ;) Porukka sohvalle ja televisiosta esitys pyörimään vain. Hyvin saatiin päivän kulkua mietittyä yhdessä ja sitten maisteltiin meidän hääviiniehdokkaita. Black Tower valkkautui oletetustikin meidän valkoviiniksi ja josko punaviinin ottaisi samalta valmistajalta sitten.


Vielä olisi huhtikuulle paljon askarreltavaa. Menut/ohjelmat ja huiskutuskepit... On niissä työtä kyllä, vähän hirvittää ajatellakin, kun en edelleenkään ole mikään askartelija. Onneksi on kaksi ahkeraa kaasoa ja yksi innokas äiti. ;)

Kohta pitäisi myös tavata pappi ja kanttori sekä meidän valokuvaaja. Mukavaa saada lyötyä lukkoon lisää yksityiskohtia.

Olen muuten töissä nyt aika lähellä meidän vihkikirkkoa! Ajelinkin eilen sitten kirkon kautta kotiin ja kyllä se on vaikuttava näky, iso ja jylhä... Muutama potentiaalinen kuvauspaikkakin löytyi.

1 kommenttia:

Maria - Purppurasade kirjoitti...

Black Tower <3 ;)

Lähetä kommentti