maanantai 20. huhtikuuta 2015

CaiSanni toteutti unelmani - ja ehkä sinunkin?

Haluan heti alkuun sanoa, että en hyödy tästä postauksesta millään tavalla. Tämä ei siis ole tehty yhteistyössä CaiSannin kanssa. Tämä on tehty puhtaasti siitä ilosta ja onnesta minkä he minulle tuottivat toteuttamalla unelmani.


En halua laittaa valmiista sormuksestani kuvia vielä julki, koska se on yksi niistä ihanista asioista mitä haluan esitellä vieraille hääpäivänä! Mutta kuvituskuvat OVAT kyllä sormuksestani, nimittäin sen tekovaiheista!

Yhteydenpito CaiSannin Kaisan kanssa sujui alusta asti todella jouhevasti ja vastaukset tulivat nopeasti. Ensimmäisen kerran ottaessani yhteyttä Kaisaan laitoin hänelle kuvan sormuksesta johon olin itse ihastunut. Sain heti ensimmäisessä vastauksessa useamman eri hinta-arvion (eri kivillä ja materiaaleilla) ja jätin silloin vielä asian hautumaan.


Sitten koitti se hetki, että olimme miehen kanssa lyöneet budjetin lukkoon ja lähetin tämän varsinaisen tilausviestin Kaisalle. Siitä meni vain YKSI päivä, kun sain piirustusmalleja mahdollisesta sormuksestani. Jo piirretyt mallit olivat aivan upeita ja sain niitä useammasta erilaisesta vaihtoehdosta. Sain myös aika tarkat selostukset kivien koosta, mallista ym.


Päädyin kuitenkin siihen, joka oli lähimpänä sitä alkuperäistä ihastustani. Tästä meni vain kaksi päivää, kun sain Kaisalta tarkemman piirrustuksen tulevasta sormuksestani. En joutunut kertaakaan tekemään mitään korjauspyyntöjä sormukseen vaan sormus oli heti juuri sellainen kuin sen olin ajatuksissani nähnyt. Kaisa ammattitaidollaan osasi myös tehdä sellaisia ehdotuksia joiden tiesi tekevän sormuksesta vieläkin kauniimman. Sain näistäkin esimerkkikuvia Kaisan tekemistä valmiista sormuksista, jotta pystyin hahmottamaan miltä mikäkin idea näyttää sitten oikeasti.


Muutaman viikon päästä sain nämä valmistuskuvat ja kuvat valmiista sormuksestani. Täytyy sanoa, että pienet itkut tirautin sen nähtyäni! Sormukseni on mielestäni maailman kaunein. Se on erilainen, minun näköinen, unelmieni sormus.


Toiset itkut tirautin saatuani sen sormeeni. Se on turvassa laatikossaan vessan kaapissa ja säännöllisin väliajoin käyn sen pujottamassa sormeeni ja kyynelehtimässä lisää.

Kiitos CaiSanni unelmani toteuttamisesta! <31 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miksi blogi on vaiennut?

Lähetä kommentti