sunnuntai 3. elokuuta 2014

Vieraslahjaksi jotain muuta kuin karkkia?

Otsikon aihe pyöri mielessäni eilen. Minulla oli jo täysin loppuun asti suunniteltu vieraslahjaidea, osa tarvikkeistakin jo ostettu. Näin sitten meidän ihanalla Facebookin vertaistukipalstallamme (Häät 2015) vielä paremman idean, esitin sen miehelleni ja koska hän piti ideasta, joutaa nuo ostetut roippeet myyntiin ellen keksi niille jotain muuta käyttöä.

Sitä perinteistä hääkarkkia en halunnut. Se ei ole meitä. Karkkia tässä talossa syödään muutenkin ehkä kerran kahdessa kuussa jos erityisempi syy siihen löytyy tai jos sellainen kummallinen, meille aika vieras käsite eli makeanhimo iskee. Melkein ennemmin voitaisiin laittaa vaikka rasiallinen mieheni bravuuria eli revittyä possua jokaiselle... Noh, kasvissyöjiä kunnioittaen ei ehkä kuitenkaan. ;)

Ajatukseni olisi, että vieraslahjaan panostetaan, käytetään aikaa ja tehdään paljon itse. Annetaan jotain henkilökohtaista, pala teistä kahdesta. Äitini kauhistui eilen, että onko vieraslahjat edelleen muodissa. Ajattelin heti, että nimenomaan nykyään ne vasta ovatkin muodissa, laittakaapa vaikka pinterestiin hakusanaksi wedding favors ja katsokaa mitä kaikkea erilaista sieltä löytyy!

Miettikää mikä kuvastaa teitä kahta. Kasvaako pihassanne komeat marjapuskat, oletko ahkera mehujen ja hillojen keittäjä? Onko teistä jompi kumpi kaikkien viherpeukaloiden äiti/isä? Tässä sellaisia jotka inspiroivat itseäni ja ehkä jokin näistä eksyy meidänkin häihin vieraita ilahduttamaan... Kuten kuvista näette, vain mielikuvitus on rajana! 

Kuvat ovat pinterestistä.
0 kommenttia:

Lähetä kommentti