maanantai 4. elokuuta 2014

Kaksi huolestuneen näköistä uimaria

Pulahdettiin eilen uimaan ensimmäistä kertaa koko kesän aikana. Tai no, ei voi uimisesta puhua, vähän kahlaamaan. Vesku oli ainut joka pääsi oikeasti uimisen makuun, kun se totesi hakevansa äipälle ja isille rapumerran järven keskeltä... Saatiin onneksi se kääntymään kesken kaiken vaikka hyvin päättäväisesti se kauhoi kohti mehutonkkaa, jolla merta oli merkattu.

Lilli ei tuosta vedestä niin välitä ja ranta johon pääsimme (siis pääsimme, kaikki veneenlaskupaikat ym. olivat aivan täynnä ihmisiä) oli hankala sekä Lillille että Lotalle, koska laskeutuminen oli aika jyrkkä ja vesi oli heti aika syvää. Mies nosti Lillin vähän kahlaamaan ja kyllä se jopa muutamat uintiliikkeet teki hienosti ensikertalaisena siellä vähän syvemmällä. Kovin kiinnostuneesti katseli Veskun perään, kun Vesku nouti keppiä järvestä joten ehkä seuraavalla kerralla sekin menee ihan itse veteen, jos vain löydetään parempi ranta.

Lotta ei oikein välittänyt tällä kertaa uimisesta vaikka on yleensä aikamoinen vesipeto. Ei ollut kyllä vesi edes kylmää, mutta ilme kyllä kertoo, että nyt huolestuttaa. ;)

Pari rankkaa työpäivää edessä lähinnä sen suhteen, että tänään iltavuoroon ja huomenna aamuvuoroon eli kotona pääsee käymään vain nukkumassa. Huoooh!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti