tiistai 12. elokuuta 2014

Nyt on kyllä roska silmässä... Häiden videointi?

Meidän häihin on valokuvaaja varattu. Vähän haluan myöhemmässä vaiheessa aloittelevaa hääkuvaajaa mainostaa, mutta nyt pyhitän tämän postauksen häiden videokuvaukselle. Ehdottomasti tulisi meillekin, jos budjetista siihen vain saataisiin vielä tilaa, mutta tämä ei ole ollenkaan todennäköistä. Oikeastaan vasta tämän videon nähtyäni ajattelin, että mitä jos sittenkin...


Paljon lisääkin löytyy youtubesta tämän tyylisiä videoita ja itse niitä katselin eilen kyyneleet silmissä, itkien ja nauraen vuorotellen. Toisten onnea on ihana katsoa ja ajatella, että enää alle vuosi siihen meidän päivään. Tosin itselleni joudun myös hieman hokemaan, että "Jäitä hattuun nyt Emmi." koska minulla on tyypillinen suomalainen mies joka ei kyllä yhdellekään videokameralle varmasti puhu tunteistaan noin avoimesti kuin näiden videoiden miekkoset. Eikä haittaa minua, me hempeillään sitten kahdestaan!

Jos nyt ei budjetti tosiaan veny videokuvaajan palkkaamiseen kuten hieman epäilen, niin ei muuta kuin videokamera tai vaikka pari sopivaksi katsomiemme vieraiden käsiin. Luultavasti siis joku/jotkut perheenjäsenet. Eikä koko päivää tarvitse saada ikuistettua, mutta esimerkiksi vihkimisestä ei välttämättä muista myöhemmin enää yhtään mitään (näin voisin ainakin kuvitella, että aika sumussa se saattaa mennä) joten olisi ihanaa nähdä se jälkeenpäin videolta. Ihan omasta perheestä löytyy myös taitavia editoijia jos haluaa tuollaisen videoesityksen musiikkeineen päivineen... Eli jonkinlaista videomateriaalia varmasti meidänkin häistä saamme.

3 kommenttia:

Maria - Purppurasade kirjoitti...

Eiiikä, ihana video! Mä olin oikeastaan jo päättänyt, että videointi on pihistä-osastolla meidän häissä, mutta tämän nähtyäni saatan muuttaa mieleni. Shiiiit! :) Vaikka en usko kyllä hetkeäkään, että meistä saataisiin noin upeaa teosta tehtyä :D

Emmi kirjoitti...

No ei meistäkään! Mutta onhan tuo musiikkeimeem aivan liikuttava :D

hh kirjoitti...

Oivoi, huomasin facebookissa teidän etsivän kuvaajaa häihin ja meinasin jo itseäni tarjota mutten viitsinyt kun itsekin olen häitä kuvannut vielä niin vähän.. :)
Hyvä, että kuvaaja löytyi ja ehdottomasti videokuvaaja vielä kehiin jos se millään muotoa on mahdollista! Jos budjetti ei ammattilaiseen riitä niin video se on lyhyempikin video! :)

Lähetä kommentti