sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Häähumua ja häätuoksuni

Eilen juhlimme ystäväpariskunnan rakkautta, kun he sanoivat toisilleen "tahdon". Kyllä oli rakkautta ilmassa ja minä pidättelin ja nieleskelin kyyneleitä morsiamen astellessa kirkon käytävää sulhoaan kohti. Enkä muistanut sitä minkä aioin tehdä! Olin jo etukäteen ajatellut, että kun kirkon ovet aukeavat, katson sulhasta ja hänen ilmettään. En muistanut, kyllä katse oli nauliintunut kauniiseen morsiameen. Kiitos vain Annalle ja Ilkalle kauniista juhlista ja aivan huikean ihanasta ruuasta!

Eilen oli myös ystävänpäivä ja vedin aamulla pienet gfzillat, kun olin jo edellisenä päivänä antanut tulevalle sulhaselleni lahjaksi taskumatin (jottei hän sellaista ehdi itse ostaa, kun niin kovasti siitä puhui). Ystävänpäivää mentiin jo hyvää vauhtia puolen päivän puolella eikä sulho ollut tehnyt elettäkään sen eteen, että muistaisi minua jotenkin ystävänpäivänä. Jotain sellaista taisin sanoa, että "harmittaa, kun et pidä tälläisiä juhlapäiviä oikein minään" ja "minä panostan näihin päiviin aina ja poikkeuksetta". Noh, zillailut oli taas, jälleen kerran turhaa, kun mies sitten tämän itkupotkuraivarin jälkeen ojensi Kicksin lahjapussin käteeni. Hieman nolotti.


Etenkin sitten, kun lahjapaketista paljastui Escadan ihana "Joyful"- hajuvesi! Sulho sai anteeksipyynnöt ja monta, monta pusua (ja useamman vielä illan mittaa, kun muisti olla niin herrasmies joka tilanteessa) ja minä pääsin haistelemaan uutta, tulevaa häätuoksuani! En nyt sillä samalla sekunnilla päättänyt tämän olevan juuri SE tuoksu, siis THE TUOKSU, mutta ensimmäisen kerran tuoksuteltuani olin siitä ihan varma.

Tykkään itse hedelmäisistä tuoksuista. Kirpeä, raikas, makea, hedelmäinen. Ne sanat kuvaavat täydellistä tuoksua minulle. Kuitenkin häissä kuten muissakin juhlissa voisi olla muutakin kuin makea ja sitruksinen. Marc Jacobs ja Escada ovat minulle ne lempimerkit mitä tulee tuoksuihin. Ne ovat useimmat juuri sellaisia kuin tuossa kuvailin. Lisäksi pullot ovat niin kauniita <3


Näiden lisäksi Versacella on useampi tuoksu josta pidän. Ne ovat vähän syvempiä, mutta kestävätkin siis hieman paremmin. Kävin nimittäin eräässä liikkeessä kyselemässä, mikä hajuvesi pysyisi kauemmin eikä tarvitsisi tunnin välein lisätä. Kuulemma ei oikein mikään kuvaamani makea tuoksu pysy. Versacen Yellow Diamond lähti sitten mukaani liikkeestä ja ihan kivasti se kyllä pysyykin, vaikka sitä kuvaillaankin näin: "Yellow Diamond on pehmeän ilmava kukkaistuoksu, jossa piristävät tyyllikkäät sitrussävyt." Se on toiminut juhlatuoksunani tähän asti.

Mutta tämä Joyful. Tästä löytyy kyllä sitä Escadan kirpeyttä melonista, makeutta mustaherukanlehdistä, mutta myös syvyyttä santelipuusta ja kasteenraikkaista viikunanlehdistä. Todella ihana haju mihin vuorokauden aikaan tahansa. Ja onhan se aivan todella kauniskin vielä!


Joten kyllä se tämä on, minun tuleva häätuoksuni. Aion sitä käyttää säästeliäästi siihen asti, jottei tuoksu omaan nenääni kulu, mutta jotta se muistuttaa minua ihanista hetkistä hääpäivänä sitä tuoksutellessani. Eli tulevat askarteluhetket ja muut ihanat suunnittelutuokiot menevät Escadan Joyfulin tuoksussa.

Annan ja Ilkan häistä tuli monta sellaista asiaa mieleen joita en ollut osannut ajatella vielä meidän häihin. Kirjoittelen niistä joskus myöhemmällä ajalla.

Tähän loppuun vielä lempikukkani liljan nuput! Kohta ne avautuvat <3


2 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Oi, Escadan tuoksut on niin ihania! Varmasti täydellinen häätuoksu tuo Joyful :) Pitääkin lähteä tuoksuttelukierrokselle hajuvesihyllyjen väliin, tästä postauksesta sai kivoja vinkkejä! Hedelmäisten tuoksujen suurkuluttaja kun löytyy täältäkin ;)

Emmi kirjoitti...

Minna tämä on kyllä aivan täydellinen häätuoksuksi! Nyt täytyy vain malttaa mielensä ettei sitä tuoksuttelisi ja käyttäisi ennen häitä! Jatkossa sitten aina, kun tämä tuoksuu, tulee mieleen hääpäivä! <3

Lähetä kommentti