torstai 26. helmikuuta 2015

Menu ja ohjelma esille häihin?

Minulla ei ole juurikaan aikaisempaa kokemusta häistä. Siis joo, omista ei vielä ollenkaan, mutta puhun nyt häissä vieraana olemisesta. Takana on vain kahdet häät aikuisiällä joista siis muistankin asioita, kahdet tai kolmet häät sitten pikkulapsena ja näistä muistan vain jotain ei-niin-olennaisia asioita, kuten vihaisen saksanpaimenkoiran ja äkäisen ponin. Yllättäen kaikki niistä jääneet muistot liittyvät koiriin ja hevosiin... Miksihän muuten vihaisiin/äkäisiin? No, joka tapauksessa. En siis voi juurikaan tehdä päätöksiä omien häiden suhteen sillä ajatuksella, että nappaanpa noista häistä tuon idean itselleni tai teen ainakin erilailla kuin tuolla tehtiin.

Eli ei kun pinterestiä selaamaan! Todella, sieltä on suurin inspis tullut kaikkeen järjestelyyn. Miten laitan istumajärjestyksen, kattausvinkkejä, jnejne. Nyt on pohdituttanut menun ja ohjelman esille laittaminen. Pöytiin on tulossa nyt aika paljon kaikenlaista joten en sen puolesta haluaisi enää sitä paperisälää laittamaan jo melkein valmiiksi suunniteltua kattausta ihan uuteen järjestykseen.

Jos menun ja ohjelman laittaisikin ihan yleisesti esille jonnekin? Jonnekin mistä vieraat näkevät ne heti juhlapaikalle tullessa? Vai hei, laittaisiko ne penkeille jollakin tavalla? Noh, selataas niitä ideoita sitten, kun omassa päässä alkaa käymään ajatukset jo niin villeinä...Oman suosikkini löysin kyllä, löysitkö sinä? Paljon siellä näkyi erilaisia vaihtoehtoja ja tuollainen ikkunakin olisi jo varastossa odottelemassa, sille tosin oli jo ehkä käyttöä muutenkin mutta ainahan sitä voisi suunnitelmia muuttaa... Mitään kun ei ole vielä tehty, plääh ;)

3 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Meilläkään ei vielä lopullisia päätöksiä ole tehtynä, mutta tuollaiset vanhat ikkunanpielet on ainakin tällä hetkellä ykkösvaihtoehtoina ainakin menulle :)

Katriina kirjoitti...

Oi toi ikkuna olisi ainakin tosi hieno :) ! Mä oon meinannu laittaa jokaiseen pöytään yhden ohjelman sellaiseen itse tehtyyn puupidikkeeseen, mutta nyt aloin miettimään kans et onko se turhaa... Et riittäiskö tosiaan vaa yks iso jonnekkin esille! Täytyypi pohtia.

Maria - Purppurasade kirjoitti...

Mulla on ollut harkinnassa jokainen noissa kuvissa näkyvistä vaihtoehdoista! :D Saa nähdä päädytäänkö johonkin niistä vai johonkin ihan muuhun :)

Lähetä kommentti