tiistai 3. helmikuuta 2015

Hääsuunnitelmia ja kuntoilua

Kuukaudet vähenee vain, enää 4kk ja muutama päivä meidän hääpäivään! Iik ja jee!

Tässähän on nyt elämässä muutoksen tuulet puhaltaneet oikein urakalla. Minä aloitin maanantaina uudessa työpaikassa, joka on jo todella jännittävää ja vie nyt tällä hetkellä kaikki voimat ja tilan tuolta pääkopasta. Nyt siis vähän aikaa hääsuunnitelmat jäässä (paitsi, että viikonloppuna on vuorossa Häämessut Tampereella...). Sen lisäksi miehen työpaikka meni konkurssiin ja mies jäi nyt kokopäiväiseksi yrittäjäksi. Aloitus ei ole koskaan helppoa, mutta hyvältä vaikuttaa silti jo nyt. Vielä yksi iso muutos elämässäni tai oikeastaan elämässämme tulee tässä:


Eli taas olisi tarkoitus koittaa, nyt onneksi personal trainerin avustuksella. Viimeksihän homma kaatui siihen, kun sairastuin ja olin yli kuukauden liikuntakiellossa. Nyt uudella energialla ja tsempillä! Salitreeni ainakin kulkee ja salille on mukava mennä, syöminenkin alkaa sujua nyt kun alan jo tietämään mitä syön.

Salitreenin lisäksi olen jatkanut Popin kanssa ja nyt myös toisen, aikas kivan ponin kanssa josta ehkä joskus saan kuvia tännekin.


Mutta ne hääsuunnitelmat ja niiden eteneminen! Kaasojen kanssa saimme kutsut valmiiksi. WOOPWOOP! En ymmärrä miksi otin niistä vähän jopa stressiä. Hermoilin niiden valmistumista aivan kamalasti vaikka ihan muutamassa tunnissahan ne sitten lopulta valmistuivat. Nyt vain kuorten ja postimerkkien ostoon ja kutsut matkaan... Tarkoitus olisi saada lähetettyä ne tämän kuun loppuun mennessä. Onpahan ihmisillä aikaa sopia lomiaan ym. jos on tarpeen.

Toinen ihan superhypermagee juttu. Sormus on noin 4vk päästä valmis! Ihan hurjaa, olen siitä nyt vuoden päivät haaveillut ja nyt se on tekeillä... Onneksi on tätä tekemistä elämässä sen verran, etten ehdi laskea tunteja ja päiviä siihen, että näen sormukseni. Näen siitä sitten vain unia... ;)


Kiinan ja USAn paketteja on tullut ja tulossa. Kakunkoriste tuli (esittelin vaihtoehdot aikaisemmin ja yksi niistä meille valikoitui), samoin hiuskoriste (Facebookin hääkirppikseltä) ja tarrat kengänpohjiin. Mitähän sieltä on muuta tulossa, ainakin kengät mutta en ole ihan varma muusta... Haha! Etsy ja Aliexpress on aika vaarallisia paikkoja. Aina löytää jotain ihanaa ja halvalla ja ja... Ai niin, tytön puku on tulossa! Se vasta ihana onkin!

Vaikea saada ajatuksiaan kasattua, kun olen tuosta sormuksesta nyt niin niin niin innoissani ja ekstaasissa... Palaan ehkä hääasioissa tarkemmin hieman myöhemmin. ;)

1 kommenttia:

Monika kirjoitti...

Isoja muutoksia, mutta yleensä ne tulee kaikki aina kerralla.
Haastoin sinut blogissani mukavaan haasteeseen, käy vilkaisemassa. :)

Lähetä kommentti